Farsdagspresent

Letar du efter en perfekt present till pappa på Fars Dag? – Lugn det löser du lätt här!
En farsdagspresent ska ju vara personlig och samtidigt kärleksfull. Present till pappaVarför inte skicka pappas favorit godis som en fin gåva, tillsammans med en fin bild på er ihop som motiv på boxen? Det tycker iallafall vi, låter som en perfekt Fars Dag present! Du kan ju också kombinera din box, så att den innehåller mer än godis; vi har ju godisboxar som även innehåller biobiljetter, trisslotter och annat som skulle passa i din present till pappa.

Men du vet såklart vad din pappa skulle gilla bäst som farsdagspresent. Och glöm inte, att skriva en kärleksfull hälsning som garanterat kommer göra det till en överraskning han sent ska glömma! Hälsningen placeras inuti boxen, bara för honom att se. Vi ordnar leveransen av din present till pappa som landar direkt i hans brevlåda.

Present till pappa

Lakrits brukar vara en favorit hos många pappor. Och en kombination av lyxig, äkta lakrits och triss borde passa perfekt! Men föredrar han choklad finns det grymt goda kombinationer. Eller vad sägs om presenten, där det förutom fin choklad även följer med ett par vackra plåtaskar?

Detta är ju bara ett par av våra förslag, vill du ha fler så hittar du dem här: https://www.godisboxen.se/godis/farsdagboxar/

Så ge honom en god hälsning, fylld med kärlek och som kommer värma länge…

Nästa Fars Dag är den 12 november 2017!


Godisboxen.se 8687 gilla-markeringar
Gilla sida